Etiket Sonuçları: lgs

Tem

2024 LGS Tercih Danışmanlığı süreci tamamlanmıştır.

Mrt

Çankırı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Koordinasyon Merkezi'nde kalan öğrencilere seminer düzenlenmiştir.

Tem

Sınavla öğrenci alan okullar ve yerel yerleştirme için tercih yapan 1 milyon 14 bin 675 öğrencinin yüzde 95'i tercihlerine yerleşti. Depremzede öğrenciler için açılan kontenjanlara başvuranların tümünün yerleştirmesi yapıldı.

Tem

TERCİH DÖNEMİNDE DE TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN YANINDAYIZ!

Nis

Çankırı Merkeze bağlı Tüney Köyü Şehit Mehmet Demir Köyü Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencilerine LGS semineri düzenlendi.

Mrt

LGS kapsamında merkezi sınav, deprem bölgesindeki iller dahil ülke genelinde 4 Haziran 2023'te yapılacak. Sınav başvuruları, yurt dışında e-Okul sistemine kayıtlı olmayan öğrenciler ile deprem nedeniyle olağanüstü hal ilan edilen illerdeki öğrenciler hariç merkezi olarak Bakanlık tarafından 3-13 Nisan'da yapılacak.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), depremden etkilenen öğrenciler başta olmak üzere özellikle LGS ve YKS'ye hazırlanan öğrencilerin sınıf rehberlik programlarını ve kariyer gelişimlerini desteklemek için psikoeğitim programları ve Kariyer Psikolojik Danışmanlığı El Kitabı yayımlandı.