T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇANKIRI / MERKEZ - Çankırı Şehit Yusuf Çelik Rehberlik ve Araştırma Merkezi

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı 2. Dönem Rehber Öğretmenler Toplantısı

 

Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki rehber öğretmenlerin katılımıyla 2023-2024 İkinci Dönem Başı Rehber Öğretmenler Toplantısı yapıldı.

Çankırı Şehit Yusuf Çelik Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü salonunda yapılan toplantı, kurum müdürü Mürsel AKKAYA ve Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Rehber öğretmen/Psikolojik Danışmanların katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasında kurum müdürü Mürsel AKKAYA birinci dönemde gerçekleştirilen rehberlik faaliyetlerini değerlendirdikten sonra 2. Dönemde yapılması planlanan rehberlik faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Sağlanan işbirliği için tüm rehber öğretmenlere teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Toplantının ikinci bölümünde Çankırı Şehit Yusuf Çelik Rehberlik ve Araştırma Merkezi Özel Eğitim Hizmetleri Bölüm Başkanı Ahmet Mükerrem ÜNAL Özel Eğitim Hizmetleri işleyişi, öğrenci yönlendirme esasları hakkında rehber öğretmenleri bilgilendirdi. Özel Eğitim ile ilgili soruları cevaplandırdıktan sonra sözü Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı adına kurumumuz Psikolojik Danışmanı Gökhan GÜLNAR’a bıraktı. Gökhan GÜLNAR rehberlik faaliyetlerini değerlendirdikten ve gerekli bilgilendirmeleri yaptıktan sonra rehber öğretmenlerin sorularını yanıtlayarak konuşmasını sonlandırdı.

Oldukça verimli geçen toplantıya katılım sağlayan tüm eğitim çalışanlarımıza teşekkür eder, toplantının hayırlara vesile olmasını dileriz.

22-02-2024 22-02-2024 22-02-2024 22-02-2024

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 15:43 - Görüntülenme: 60
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
toplantı, rehberlik,