Etiket Sonuçları: toplantı

Şbt

Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki rehber öğretmenlerin katılımıyla 2023-2024 İkinci Dönem Başı Rehber Öğretmenler Toplantısı yapıldı.

Haz

2022-2023 Eğitim- öğretim yılı "Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yıl Sonu Rehber Öğretmenler Toplantısı"  Çankırı Şehit Yusuf Çelik Rehberlik ve Araştırma Merkezi  Müdürlüğü salonunda Kurum Müdürü Çelebi ÇAĞLAYAN başkanlığında gerçekleştirildi.

Mrt

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan rehber öğretmen/psikolojik danışmanların katılımı ile 2022-2023 eğitim-öğretim yılı ikinci dönem toplantısı düzenlendi.

Çankırı Şehit Yusuf Çelik Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü salonunda yapılan toplantıya,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Arif KIRKPINAR, Şube Müdürü Duygu HAMLI, Çankırı Şehit Yusuf Çelik Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Çelebi AĞLAYAN, Çankırı Barosundan Avukat Gülçin KÖRHÜSEYİN, İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Amirliğinden Komiser Soner AYDEMİR ve il genelinde görev yapan rehber öğretmen/psikolojik danışmanlar katıldı.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Eylül ayı toplantısı Şube Müdürü Duygu HAMLI'nın başkanlığında Çankırı Şehit Yusuf Çelik RAM Toplantı Salonunda düzenlendi.

Haz

Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Rehber öğretmen/psikolojik danışmanların katılımı ile 2021-2022 eğitim öğretim yılı sene sonu toplantısı Çankırı Şehit Yusuf Çelik Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü salonunda gerçekleştirildi.

Haz

Din öğretimi Genel Müdürlüğünün YÖGEP (Yönetici Gelişimi Programı) ve DÖGEP (Din Kültürü ve Ahlak BilgisiGelişimi Programı) kapsamında "Üst Öğrenime Yerleşme Süreçleri, Etkili Rehberlik, Doğru Yönlendirme ve Mezunların Takibi" başlığıyla Nisan-Mayıs ayları toplantısı  çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Toplantı Çankırı İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim FIRAT'ınbaşkanlığında ve koordinatör okul Fatih Sultan Mehmet AİHL Müdürü Mehmet MARANCI'nın moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Ock

Sayın Valimiz Abdullah AYAZ, Çankırı Şehit Yusuf Çelik Rehberlik ve Araştırma Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyarete İl Millî Eğitim Müdürü Muammer ÖZTÜRK'de eşlik etti.

Kas

İlimiz genelinde hizmet veren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinin Müdürleri ile birlikte değerlendirme toplantısı düzenledik!

Ekm

İlimiz merkezindeki okul öncesi eğitim kurumları müdürleri ile 'Anaokullarında Özel Eğitim Hizmetleri' konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Eyl

Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki rehber öğretmen/psikolojik danışmanların katılımı ile 2021-2022 eğitim-öğretim yılı 1. dönem toplantısı düzenlendi

Nis

Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki rehber öğretmen/psikolojik danışmanların katılımı ile çevrimiçi değerlendirme toplantısı düzenlendi.