Etiket Sonuçları: Okula Uyum

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılında okul öncesi, ilkokul ve ortaokula başlayan öğrencileri kapsayan uyum eğitimi ve rehberlik çalışmaları ilimiz okullarında başladı.

Okula Uyum Broşürü

Eyl

Okula başlama, tüm başlangıçlarda olduğu gibi, hem coşku, hem de biraz kaygı verici bir olaydır. Okula başlama; belirli bir olgunluğa ulaşma, sorumluluk alma, bunların getirdiği sevinç yanında, ana babadan ayrı, kendi başına yeni ve bilinmez bir serüvene başlamanın korkularını birlikte içerir. Bilişsel düzeyi yeterli olsa bile, çocuk ruhsal yönden okula hazır olmayabilir; evin koruyucu sığınağından çıkmak bazı çocuklarımız için daha endişe vericidir.

Eyl

Salgın Hastalık Sonrası Psikolojik Sağlamlığı Güçlendirmek ve Öğrencilerin Okula Uyumunu Desteklemek Konulu Öğretmen Seminerleri Gerçekleştirildi.