ÇANKIRI / MERKEZ - Çankırı Şehit Yusuf Çelik Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Mrt

Çankırı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Koordinasyon Merkezi'nde kalan öğrencilere seminer düzenlenmiştir.

Mrt

''İzleme Hareket Alanı'' kapsamında il merkezi okul ziyaretlerimizi tamamladık.

Mrt

Yeşilay Haftası standımızdan kareler..

Şbt

Tekirdağ Öğretmen Akademisi'ne konuk olduk.

Şbt

Çankırı ili merkez ilçede bulunan tüm okullar özel eğitim ve rehberlik hizmetleri bölümü tarafından ziyaret edilmektedir.

Şbt

Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki rehber öğretmenlerin katılımıyla 2023-2024 İkinci Dönem Başı Rehber Öğretmenler Toplantısı yapıldı.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılında okul öncesi, ilkokul ve ortaokula başlayan öğrencileri kapsayan uyum eğitimi ve rehberlik çalışmaları ilimiz okullarında başladı.

Tem

Kurum Müdürümüz Çelebi Çağlayan, MEB Yönetici atama yönetmeliği gereği kurumumuzdaki görev süresini tamamladığından ilimizde bir ortaokula tayin olmuştur.

Tem

YÖK ATLAS verilerine göre en çok ilgi duyulan meslekler ve ilgi düzeyleri ile popüler bölümlere ait puan ve sıralamaları sizin için hazırladık.

Tem

Çankırı Şehit Yusuf Çelik Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü personeli olarak, kurumumuza ismi verilen 15 Temmuz Şehidi olan, Şehit Yusuf ÇELİK'in Tüney Köyü´ndeki kabrini ziyaret ettik.

Tem

TERCİH DÖNEMİNDE DE TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN YANINDAYIZ!

Haz

Millî Eğitim Bakanlığınca, 2023 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlandı. Buna göre Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak ortaöğretim kurumları tercih süreci 3-19 Temmuz tarihleri arasında yapılabilecek.

Haz

Çankırı 112 Acil Çağrı Hizmetleri Müdürlüğü çalışanlarına yönelik ‘’Kriz Yönetimi ve Etkili Takım Çalışması’’ konulu seminerler düzenlendi.

Haz

2022-2023 Eğitim- öğretim yılı "Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yıl Sonu Rehber Öğretmenler Toplantısı"  Çankırı Şehit Yusuf Çelik Rehberlik ve Araştırma Merkezi  Müdürlüğü salonunda Kurum Müdürü Çelebi ÇAĞLAYAN başkanlığında gerçekleştirildi.

May

Mahremiyet eğitimi; çocuğun kendisinin ve başkalarının “özelini” farketmesi, sosyal hayatta kendi özel alanını koruyabilmesi ve doğru şekilde sınırlar koyabilmesi konularını içerir.